menu

Wie zijn wij? 

Antroposofisch Consultatiebureau Sterrekind der Zee  

De arts

Mijn naam is Bemmie Röell.

Na het behalen van mijn artsenexamen in 2004, heb ik ervaring opgedaan op een regulier consultatiebureau. Tevens heb ik ruim een jaar als huisarts in opleiding gewerkt, o.a. bij een antroposfisch therapeuticum. Sindsdien ben ik mij steeds meer gaan richten op de antroposofie en de antroposofische geneeskunde, die ik als een zeer waardevolle aanvulling zie op de reguliere geneeskunde.

Naast mijn werk op het consultatiebureau Sterrekind der Zee, werk ik als consultatiebureau-arts in het Therapeuticum Aurum in Zoetermeer.

De Verpleegkundige

Mijn naam is Janneke van Dijk

Naast verpleegkundige ben ik sinds 1992 werkzaam als lactatiekundige. Ik begeleid ouders in de zoektocht naar de persoonlijke wijze waar op zij het ouderschap vorm willen geven. De behoeftes en de signalen van je baby te herkennen en je te te helpen zoeken naar oplossingen en het maken van de keuzes tussen de talloze mogelijkheden.

Als kind kwam ik via mijn huisarts in contact met de antroposofische gezondheidszorg en mijn eigen kinderen bezochten de Vrije School en Helicon. Zo raakte ik gedurende mijn leven langzamerhand steeds meer verweven met de Antroposofie en vind het dan ook heel prettig om ook nu in mijn werk dit te kunnen ontwikkelen.