menu

Praktijkondersteuning Huisarts 

(POH)  

Astrid Pol POH GGZ

Als praktijkondersteuner-GGZ in Sterre der Zee bied ik op doorverwijzing van de huisartsen gespreksbegeleiding bij psychische klachten.

Met een achtergrond als gedragswetenschapper heb ik ervaring in de begeleiding van zowel jongeren als volwassenen in de jeugdzorg en GGZ en daarnaast heb ik jarenlang geleerd en gewerkt als coach en trainer in een opleidingsinstituut waar ik mijzelf en de mens in alle lagen nog beter heb leren kennen.

Ik hou o.a. van schrijven (ook als begeleidingsvorm), het samen met anderen organiseren van verbindende activiteiten en de heerlijke combinatie van stad en zee in Den Haag. Sinds dit jaar doe ik de basisopleiding antroposofische gezondheidszorg.

Ciska Gideonse POH Somatiek

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als Spoedeisende Hulp verpleegkundige heb ik nu de overstap gemaakt naar de huisartsen praktijk en werk ik sinds maart 2022 in Sterre der Zee. Door mijn ervaring op de SEH en mijn recent afgeronde studie Integrative Medicine zorgverlener en leefstijlcoach heb ik een brede blik op gezondheid ontwikkeld en voel ik me thuis in Sterre der Zee.

Wat is er voor nodig om je gezond te voelen? Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte maar heeft ook te maken met zingeving, het gevoel hebben erbij te horen, genieten, bewegen, lekker in je vel zitten!

Mijn spreekuur zal gericht zijn op preventie van hart- en vaatziekten en het begeleiden van patiënten met diabetes type 2.

Naast het spreekuur bezoek ik (kwetsbare) ouderen aan huis en kijk ik samen met de ouderen en hun mantelzorgers wat iemand nodig heeft om veilig en gezond thuis te kunnen blijven wonen.

Sinds maart 2022 volg ik de opleiding tot praktijkverpleegkundige / praktijkondersteuner.