menu

Praktijkondersteuning Huisarts 

(POH)  

Laura Vollering POH Somatiek

In 2019 heb ik mijn diploma als praktijkondersteuner gehaald na lange tijd werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige in de wijk.

Mijn spreekuur is gericht op preventie van hart- en vaatziekten en het begeleiden van patiënten met diabetes type 2, tijdens dit spreekuur bekijken we samen hoe een gezonde leefstijl kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

Naast het spreekuur bezoek ik (kwetsbare) ouderen aan huis en ondersteun/begeleid ik ouderen waar nodig.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Astrid Pol POH GGZ

Als praktijkondersteuner-GGZ in Sterre der Zee bied ik op doorverwijzing van de huisartsen gespreksbegeleiding bij psychische klachten.

Met een achtergrond als gedragswetenschapper heb ik ervaring in de begeleiding van zowel jongeren als volwassenen in de jeugdzorg en GGZ en daarnaast heb ik jarenlang geleerd en gewerkt als coach en trainer in een opleidingsinstituut waar ik mijzelf en de mens in alle lagen nog beter heb leren kennen.

Ik hou o.a. van schrijven (ook als begeleidingsvorm), het samen met anderen organiseren van verbindende activiteiten en de heerlijke combinatie van stad en zee in Den Haag. Sinds dit jaar doe ik de basisopleiding antroposofische gezondheidszorg.